https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиТруп на мъж е намерен на сметище в балчишко село, задържан е...

Труп на мъж е намерен на сметище в балчишко село, задържан е братът на жертвата

Тяло на мъж е било намерено на сметище в балчишкото село Безводица, потвърди за БТА окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев. Трупът на мъжа е бил случайно открит край селото вчера.

Мъжът е бил обявен за общодържавно издирване на 17 октомври по молба на роднини, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Добрич. Той е бил на 50 години. От полицията допълват, че са проведени множество оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия. Екипите на „Криминална полиция“ при Районно управление – Балчик откриват тялото и извършителя, като той е задържан на 18 октомври вечерта.

От полицията също посочват, че извършителят е брат на жертвата и е на 53 години. По първоначална информация, след възникнал конфликт между дамата, извършителят на деянието с твърд предмет нанася фаталния удар в областта на главата на жертвата.

Прокурор Бухчев каза още, че братът на жертвата, в присъствието на адвокат, е направил пълни самопризнания за деянието. Прокурорът каза също, че и двамата живеят в село Безводица. Братът е привлечен като обвиняем за извършване на умишлено убийство. Деянието е извършено след битов скандал. Ще му бъде взета мярка за неотклонение.

Към момента се води досъдебно производство.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X