https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноХванаха Миро в лъжа: Познава победителката в "Пееш или лъжеш" от години

Хванаха Миро в лъжа: Познава победителката в “Пееш или лъжеш” от години

Бившата певица на Слави Трифонов Надя Казакова спечели снощното издание на “Пееш или лъжеш” и така освен награда от 5000 лева, получи възможност да пее в дует с Миро.

Гласовитата певица, която Миро остави до самия край на шоуто, обаче се оказа дългогодишна негова позната и дори партньорка на сцената и така правилата на предаването, както и етиката, бяха грубо нарушени.

Надя се прочу за пръв път по време на формата “5 старс”, където пя с “Ку-ку бенд”. В момента е част от Представителния ансамбъл на въоръжените сили (ПАВС) на Република България и наред със соловите си концерти, участва и в почти всички изяви на Ансамбъла и често се засича по участия с повечето български певци. Самият Миро е участвал в турнето на “5 старс”, което Слави Трифонов организира за участниците във формата преди 11 години и е пял на една сцена с Надя.

Подобно нещо се случи в предишното издание на “Пееш или лъжеш”. Фолк певецът Константин съвсем честно си призна още в началото, че познава един от участниците и го отстрани още в първия рунд. Коцето бе категоричен, че младежът има убийствена бленда и дори го следва в социалните мрежи, но за да бъде коректен към зрителите го махна, защото вече знае, че е страхотен певец. За разлика от него Миро реши да си замълчи и да не обели нито думичка за това, че познава певицата и в крайна сметка я избра за победителка. Зрители обаче бързо надушиха случващото се, а мнозина разпознаха самата Надя и не задържаха критиките за себе си, а заляха с тях страницата на шоуто във Фейсбук.

“Миналата седмица, Коцето имаше доблестта да си признае, че познава момчето което пее и го отстрани за да е честно. Тази седмица обаче, всички се направиха, че не знаят коя е Надя Казакова, въпреки, че нямаше, човек в панела, включително и Миро, който да не я позна!”, пише един от феновете на предаването в мрежата, а други го подкрепиха:

“Панела не познава Надя Казакова… Хайде бе! Болшинството от зрителите я познахме, а те и Миро – не. Да бе да. Кого заблуждават? И Миро някакси съвсем случайно избра нея. “, пише друг.

“Надя Казакова!!!! Професионална певица от поне 20 години, певица на Пайнер. Една от звездите на Планета Фолк ТВ! И аз искам да участвам и да ми изтапанят Глория сред участниците и аз ще я избера, правейки се, че не я познавам!”, гласи друг популярен коментар.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X