https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоНов музикален проект на Dismounted и танцова компания Петрова

Нов музикален проект на Dismounted и танцова компания Петрова

Група “Dismounted”, в превод разкачен, и танцова компания Петрова с хореограф Зорница Петрова се обединяват в нов музикален проект „ As the Stories Were Told”, в превод “Както Историите Повеляват“. Песента се състои от две части, чиято премиера бе миналата седмица на сайта на YouTube. Клиповете са заснети в зала “Европа” на театъра в град Русе от Даниел Пенчев, студио Baked Tapes. Илиан Кръстев е аудио инженерът, който миксира и мастрерира песента. Песента е по текст на Драгомир Митев, преподавател по английски в икономическата гимназия “Елиас Канети”.

1-ва част на песента е комбинация от мелодични вокали, роял и балет. Втора част надгражда с електрически китари, барабани и модерни танци. Солисти в танците са Зорница Петрова, Ралица Пенчева и Дивна Драганова. Танцова компания Петрова също така се грижи за грима и костюмите на участниците в клиповете.

Групата е създадена през 2018 г., като настоящи членове са Ивелин Желев (вокали) и Филип Манукян (китари, клавишни). Dismounted предстои да издаде своя дебютен албум в средата на 2025 г. Дуото след това планира втори амбициозен проект – концептуален албум, който ще разгърне дълбок, непрекъснат разказ в множество песни. Писатели, чиито текстове/истории желаят да бъдат включени в бъдещи песни, могат да пишат на социалните мрежи на групата (линкове долу).

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X