https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЗдравеУМБАЛ "Канев" в Русе отличи трима лекари в инициативата "Златни ръце, добро...

УМБАЛ “Канев” в Русе отличи трима лекари в инициативата “Златни ръце, добро сърце”

Трима лекари от Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) “Канев” в Русе бяха отличени в инициативата “Златни ръце, добро сърце” на лечебното заведение. Те получиха специални грамоти и плакети от изпълнителния директор на болницата Иван Иванов.

Той коментира, че благодарение на всички медици в УМБАЛ “Канев” и техния труд, на лечението там разчитат хора не само от русенска, но и от съседните области.

Иванов отчете, че след проучване сред лекарите в различните отделения, пациенти и в интернет чрез страницата на болницата във Фейсбук, наградата “Лекар на годината” на УМБАЛ “Канев”за 2024 г. получава доц. д-р Ева Цонкова. “Зад това признание стои всеки един от вас”, каза тя пред колегите си от болницата.

За лекар-специализант на годината след проучване сред екипа на Спешното отделение на лечебното заведение беше отличена д-р Семра Еюбова. Д-р Лидия Стефанова получи грамота за цялостна дейност и издигане престижа на лекарската професия и специалността “Анестезиология и реанимация”.

Те също благодариха за признанието на своите колеги и екипите, с които работят, а д-р Стефанова добави, че още от първия си ден в болницата работи това, което обича.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X