https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитно"Островът на 100-те гривни" взе още една жертва тази вечер

“Островът на 100-те гривни” взе още една жертва тази вечер

Епизодът стартира с нов спор по вечната за „Нумеролозите“ тема – по-силни ли са мъжете от жените. И докато негативизмът на Виктор Гогов става все по-осезаем на територията на кемпа, а „Мимо Гарсия“ са по-сплотени от всякога, лагер „Глория“ се събудиха със сладко-горчиво чувство.

Шериф имаше рожден ден, който не успя да отпразнува с игра, както планираше по-рано. Причината за това е сериозна инфекция на крака, която в крайна сметка принуди един от най-сърцатите играчи да се откаже от играта по своя воля. Преди това трите лагера се събраха заедно за първи път от началото на престоя си, за да поздравят своя приятел и да се сбогуват с него. Завещанието си от 15 000 лв. Шериф остави на Георги и по-този начин го изстреля обратно на позицията на най-богат играч на Острова.

Междувременно Ина от лагер „Мимо Гарсия“, която бе избрана от Диска със своята единствена гривна, реши да се опълчи на своите сълагерници като изпрати на „игра на богатите“ Нина, Венци, Ванеса и Кирил. Планът й да донесе повече гривни на най-добрата си приятелка Нина обаче не проработи, след като Венци грабна първата победа, а Кирил – втората, и Нина отново се върна в отбора на „бедните“ и застрашени от елиминация играчи. Нина обаче има друга болка. Тя се чувства пренебрегната от лагера си и отново потърси утеха при „Нумеролозите“.

След като предния ден Миро осъзна, че тайни коалиции малко по малко завземат Острова, той също се активира да вземе играта в свои ръце. Въпреки че няма амбиции за финал, Миро смело подходи към Бистра, Дзами и Кирил и оформи най-големия таен съюз до момента.

В „Островът на 100-те гривни“ играта винаги може да се преобърне, а стратегиите са подвластни на Диска. Тази вечер той избра да подари властта на детронатора от лагер „Глория“ – Кирил.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X