https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораГлавчев: Крайно време е сериалът „Игра на избори“ да приключи

Главчев: Крайно време е сериалът „Игра на избори“ да приключи

Струва ни се на всички от служебното правителство, че е крайно време сериалът „Игра на избори“ да приключи. Хората очакват финалните надписи, а пък ако видят и надписа “край” ще е най-добре, което означава, че всички искаме да бъде формирано редовно правителство, което да бъде стабилно и да решава въпросите на българските граждани с необходимата политическа подкрепа.

Това каза в началото на заседанието на Министерския съвет служебният премиер Димитър Главчев. Той призова гражданите да гласуват масово в неделя.

“За целта освен с послания, ние сме се заели да няма съмнения, че има изкривявания на вота и купен вот. В пъти сме увеличили усилията си в тази насока. Призовавам гражданите да гласуват масово, тъй като дори и да е имало някъде пробив за купен вот, масовото гласуване на 27-и ще го елиминира”, подчерта министър-председателят.

“Втората ни основна тема беше запазване на европейския път, който избра България. За пръв път имаше формат между регионалните представителства Европейски съвет и съюза за сътрудничество в Персийския залив. Темите, обсъдени там, бяха Близкия изток и Украйна, където нямаме сериозни различия”, каза още Главчев.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X