https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияАлисе Муртезова се появи до Борисов, избраха я на важен пост в...

Алисе Муртезова се появи до Борисов, избраха я на важен пост в ГЕРБ

Административният директор на УМБАЛ “МЕДИКА” Алисе Муртезова с нов пост в партия ГЕРБ. Тя бе избрана за заместник-председател на Жени-ГЕРБ по време на Национално общо събрание на структурата.

Заради противоепидемичните мерки срещу COVID-19 форумът се провежда изцяло онлайн, но все пак Муртезова се появи до лидера на партията Бойко Борисов.

“За съжаление днес отново COVID-19 е сред основните проблеми в страната. Изключително съм разтревожена от факта, че България води едно от челните места по смъртност. Това се дължи на ниската ваксинацията, обществото е разделено.  Надявам се това скоро да се промени, защото здравето е най-ценно”, заяви Муртезова.

Тя се обърна към присъстващите да й поставят проблеми по време на срещите в страната, които заедно да решат.

Тя се завръща в активната политика след краткия си мандат на депутат в 45-тото Народно събрание. Ruse.news припомня, че тя се отказа от място в листата на ГЕРБ-СДС на изборите през месец юли, но по всяка вероятност ще се включи в предстоящия на 14 ноември вот.

Жени ГЕРБ е поредната партийна структура, в която се променя Устава. Ръководството й се разраства до 35 души – председател, петима зам.-председатели и представители на всяка област.

Представителят на Русе в ръководството на Жени-ГЕРБ ще бъде Д-р Росица Кръстева, началник на отделение в “Медика” и служител на Муртезова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X