https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияГерберът Стъки се ядоса на своите: В парламента опозиция няма

Герберът Стъки се ядоса на своите: В парламента опозиция няма

84 гласа “за”, 0 – против и 33-ма “въздържали се”. В Парламента опозиция няма. Карат се, пишат постове, заплашват се един друг, после гласуват заедно. Всичко е хранилка за шарани. Това написа в социалните мрежи ММА боецът и виден симпатизант на ГЕРБ Станислав Недков – Стъки по повод гласуваната в НС смяна на военния министър.

“С изключение на ДПС, които се въздържаха, всички останали подкрепиха единодушно правителството на Кирил Петков. Без нито един глас против. Включително “изчегъртаните” ГЕРБ и “протестиращите” Възраждане. Явно никой не вижда проблем с мизерните пенсии и непосилните цени на храни, ток, бензин и дизел. Не виждат проблем и в това, че предстои трети пореден провален туристически сезон, който тотално ще приключи изпадналият в колапс бранш”, пише Недков.

“Всички са съгласни и с това, че България изпраща малкото действащи изстребители, които имаме, за да се включат директно във войната в Украйна. Явно партийните лидери не осъзнават, това директно участие във войната какви последици може да донесе на страната и народа ни. Възраждане са ясни. Заради кризата, копейките се обезценяват и се търси обмен в друга валута.  ГЕРБ с тази подкрепа за неадекватното и зловредно правителство предадоха своите избиратели и всички, които през последните месеци станаха жертва на Рашковата саморазправа”, продължава с писанието си ММА шампионът.

“Не по думите, а по делата им ги познайте! Минавам в твърда опозиция на абсолютно всички. Който желае да се бори с мен е добре дошъл. Който не, е свободен да ме разприятели още сега. България няма нужда от повече лицемерци! Майка България има нужда от любящи синове и дъщери!”, категоричен е Стъки.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X