https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораМинистър Атанасов: Не употребявам наркотици или алкохол, няма да подам оставка!

Министър Атанасов: Не употребявам наркотици или алкохол, няма да подам оставка!

Няма да подам оставка, не съм употребил наркотик или алкохол, никога не съм употребявал. Това заяви в студиото на “120 минути” по bTV културният министър Атанас Атанасов по повод исканата му оставка от артисти и други хора на изкуството след селфи клипа, който той самият си качи на Фейсбук профила си преди дни.

Бях сам, наслаждавах се на залеза, исках да благодаря на хората, които ме поздравиха за рождения ден на 3 април, каза още той. Бях под влияние на чувството на благодарност и естествената умора, която идва в петък в 19 часа, когато все още си на работа, каза още той.

Според него, клипчето било тест да привлече вниманието към културата. Сега всички гледат към нея, а новината е, че има над 30 млн. лв., отворени за култура. Новината била публикувана на сайта на културното министерство, но събрала много много малко гледания и само 12 споделения.

Затова по-рано през деня Атанасов сподели и друг, този път сериозен клип, като заяви, че всяка седмица ще има видеа.

При Светослав Иванов той каза, че следващата седмица можем да очакваме подробности за Национален фонд „Култура“. От разговора стана ясно още, че хасковлията не се притеснява за поста си, а премиерът е спокоен и не вижда проблем в случилото се.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X