https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораНационалният ни отбор по футбол катастрофира тежко в Тбилиси

Националният ни отбор по футбол катастрофира тежко в Тбилиси

Футболните национали на България претърпяха тежка катастрофа в Тбилиси и неколцина от тях пострадаха, като халфът Тодор Неделев дори е откаран в болница с пристигнала на място линейка. Неделев е в стабилно състояние, но ще му бъдат направени изследвания, защото си е ударил тежко главата. Останалите са се отървали или с леки наранявания, или само с уплаха.

Късно тази вечер тимът ни пристигна в Грузия, където утре ще играе на стадион “Борис Пайчадзе” мач с домакините от Лигата на нациите. Инцидентът е станал на път от летището към хотела. Националите са били разделени в два по-малки автобуса според изискванията на УЕФА.

Катастрофата е станала в тунел, когато водачът на задния бус не е успял да спре навреме и се е ударил с висока скорост в предния бус. Неделев е се е намирал в удареното возило и е седял на последните седалки. Местната полиция е започнала разследване на причините за инцидента, а първите версии са хлъзгав път и несъобразена скорост.

От БФС официално съобщиха на сайта си за инцидента по следния начин:

“Българският национален отбор претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси. На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, в следствие на което предизвика тежка катастрофа. След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре.”

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X