https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораМОН даде максимална оценка за работата на Русенския университет

МОН даде максимална оценка за работата на Русенския университет

„На 17 октомври 2022 г. от МОН пристигна добрата новина, че работата на Русенския университет за втората година от изпълнение на Политиката за развитие на висшето училище, утвърдена със заповед на Министъра на образованието и науката, е оценена с максималната оценка 4.00, означаваща 100-процентно постигане и преизпълнение на стойностите по всички индикатори в стратегическия документ.“

Това съобщи ректорът на университета акад. Христо Белоев.

Той посочва, че това е изключително признание за качеството на образователната и изследователската дейност в университета, за постигнатото високо ниво на иновативност и дигитализация на образователното съдържание, за резултатността на изследователската и международната дейност и за цялостното многостранно възходящо развитие на Русенския университет.

„Най-високата оценка за работата на Русенския университет доказва безспорно потенциала му на предприемчива и иновативна институция, ангажирана с развитието на регионалната екосистема. Но тази оценка също така ни задължава да продължим напред с неотслабваща енергия и устременост към още по-високи успехи.

Нека заедно да продължаваме да градим мечтаното бъдеще на Русенския университет като отворено иновационно пространство, в което се преплитат духът на традицията, новаторството на идеите и респекта към непреходните академични ценности“, казва още акад. Белоев по повод високата оценка.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X