https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоМалчуганите от Детско полицейско управление в Сливо поле с изнесено занятие

Малчуганите от Детско полицейско управление в Сливо поле с изнесено занятие

Учениците от ІІІ-а клас в СУ „Св. Паисий Хилендарски”- град Сливо поле, доброволци в програмата „Детско полицейско управление”, проведоха изнесено занятие на тема „Безопасност на движението по пътищата – Регулиране на движението по пътищата“.

Урокът се състоя на подходящо и безопасно място, в района срещу СУ „Св. Паисий Хилендарски“ в град Сливо поле, където децата облечени в светлоотразителни жилетки имаха възможност да наблюдават работата на полицаите на пътя и да научат как да различават униформите, отличителните знаци и помощни средства на служителите на реда, техния патрулен автомобил, да разберат с каква техника разполагат екипите, защо и как се използват уредите им.

Децата-доброволци станаха свидетели на извършването на пътни проверки на водачи на МПС, както и на демонстрация за проверка употребата на алкохол с техническо средство на шофьорите, предаде Дарик Радио.

На водачите на спрените за проверка моторни превозни средства, станали участници в тяхното занятие, учениците предоставиха изготвени от тях брошури с послание „Пази детето на пътя“.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X