https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоЛюбопитноДимитър Рачков с ново гадже

Димитър Рачков с ново гадже

Софиянката Камелия Андонова вероятно е омаяла сърцето на Димитър Рачков, се говори сред близките им, а някои дори казват, че двамата дори вече са двойка.

Красивата 35-годишна мацка и водещият на “Като две капки вода” миналия уикенд са разменяли нежности, целувки и прегръдки в “Хасиенда бийч” в черноморското селище Лозенец.

Камелия от няколко години прекарва летата там, а по професия е сладкар. Миналата година кръшната мадама откри сладкарница в центъра на “Лозенец”, в която предлага собствени захарни изкушения, иначе има собствен сладкарски цех в София.

Познанството на Димитър Рачков с Андонова обаче датира от предаването “Като две капки вода”, където хубавицата последния сезон се е занимавала със стайлинга.

Андонова е познато лице на зрителите на Нова тв с участието си в “Сладкото състезание – Bake off”, което се излъчи през 2016 г. Тогава тя е работила в банка.

През свободното си време знойната мацка тренира бокс и всяка сутрин прави кросове на морето.

“Най-сетне Митко си намери жена като за него – и на възраст, и като умения, не е чудно, че е влюбен”, радват се приятелите на чаровния водещ.

Според тях комикът отдавна не е бил толкова усмихнат и позитивен. Шегувал се, че винаги си е мечтал жена му да може да готви поне колкото майка му и да прави сладкиши, които обожава. Сега явно удари джакпота!

За водещия ваканцията вече започна и най-вероятно ще остане по българското Черноморие поне още седмица.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X