https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиЖена е с опасност за живота след изгаряне от електрически стълб

Жена е с опасност за живота след изгаряне от електрически стълб

На 17 юни 2023 г., около 01:30 часа, Отделението на МВР в град Русе получи тревожен сигнал за жена, която е била приета в болницата “Канев” с сериозни изгаряния по цялото си тяло и в критично състояние. Незабавно на мястото на инцидента е изпратен полицейски екип с цел да разкрие фактите около случая.

Жертвата е 29-годишна русенка, която според свидетелството на нейния приятел, е получила нараняванията си в района на скалния манастир близо до село Басарбово, докато двамата са се разхождали по-рано през вечерта. Приятелят разказал, че жената се отдалечила за кратко време, но когато тя не се върнала, той тръгнал да я търси. След като чул викове за помощ, той я намерил в близост до метален електрически стълб, където тя била с изгаряния по тялото. Незабавно я откарал в русенската болницата за лечение.

Мястото на инцидента е подложено на преглед от полицейска дежурна група, която събра необходимите доказателства и документира случая. Въз основа на получената информация, е започнато досъдебно разследване от Първо РУ в Русе.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X