https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаНазначиха временно старши комисар Живко Коцев за заместник главен секретар на МВР

Назначиха временно старши комисар Живко Коцев за заместник главен секретар на МВР

Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши комисар Живко Коцев е временно преназначен за заместник главен секретар на МВР. Той поема поста от днес и беше представен на директорите на главни дирекции в присъствието на главния секретар Петър Тодоров, заместник-министрите Стоян Темелакиев и Кирил Ценкин. Причина за решенето е дългата невъзможност на главен комисар Станимир Станев да изпълнява задълженията си.

Като приоритет пред работата на Коцев министър Стоянов постави противодействието на нелегалната миграция, както и борбата с пътнотранспортния травматизъм. От своя страна старши комисар Коцев благодари за доверието. Той подчерта, че е преминал през всички нива в системата на МВР.

Коцев постъпва на работа в МВР през 1991 г. като полицай в СДВР. Работил е като инспектор в сектор „Престъпления против личността и грабежи“, началник на сектор „Грабежи“, началник на Четвърто РУ-СДВР, директор на ОДМВР-Велико Търново, заместник-директор на СДВР. От март 2022 година досега е директор на ОДМВР-София.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X