https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаБорисов: Служебното правителство трябва са го има само в екстремен случай.

Борисов: Служебното правителство трябва са го има само в екстремен случай.

“От години се говори за конституционни промени и когато ГЕРБ се намеси в процеса, бяха направени нови предложения, които се приеха. Ако трябва да се прекроява нещо, ще бъде направено. Има много сериозни дебати по много теми”, заяви от Каспичан лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Всички партии, които желаят, подкрепят, са реални участници в този процес и аз мисля, че се случи”, каза още той.

“Служебното правителство трябва са го има само в екстремен случай. То не е политическа партия. И знайни, и незнайни хора две години и половина, докато траеше този хаос, безвремие – нищо! Ей сега, минах по магистралата. Щеше да е готова от Търново до Търговище, а сега – нищо. И всички тези знайни и незнайни хора – посочени от един човек. Това е диктатура!”, коментира Борисов.

“На кого отнемаме правомощията? Да не е вечен?! Много му хареса две години и половина да управлява еднолично държавата. Кажете ми едно-единствено нещо, направено в държавата. Освен хаос, мизерия, чудовищна инфлация, обрани с по лев от бензина, стопиха ви приходите. АЗ не жаля за това и считам като демократ, че парламентът е мястото, където трябва да се решават всички въпроси”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X