https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИма ли чадър над заподозрения за двойното убийство в Лозен?

Има ли чадър над заподозрения за двойното убийство в Лозен?

Заподозреният за двойното убийство в село Лозен е убил друго момиче преди година. С нея той имал интимни отношения и по време на полов акт я удушил с колана си. Сам се обадил на полицията и направил самопризнания. Съдът обаче го пуснал с най-леката мярка за неотклонение.

“Интересно е, че по този случай няма развитие. Задавам си въпроса защо в такива случаи тези лица биват пуснати на свобода? Според мен те не действат сами и въпросът ми към прокуратурата е дали някой на ниско ниво, ниво Районно – не покровителства тези хора?”, попита пред Нова тв Димитър Неделчев, приятел на убитото преди година момиче.

По думите му селото се страхува от 34-годишния заподозрян за убийството.

“Пак се обръщам към МВР и Прокуратурата – този мъж не действа сам. Защо не направят справка, защо не изкарат лицата, с които той е свързан. Мисля че с него на територията на Лозен могат да се обвържат няколко лица”, заяви Неделчев. Той потвърди, че в селото се носят слухове, че заподозреният се занимава с наркотици.

Вчера заподозреният за двойното убийство – на младо момиче на 18 години и на мъж на 27 години, бе арестуван край Айтос. Намерен е и пистолетът, с който са застреляни двамата, а по-късно днес ще бъдат изнесени повече подробности около случая.

И двете жертви са от софийското село Лозен. Снощи жителите на селото се събраха на протест. “Потресени сме. Време е Лозен да получи адекватна помощ. Време е Лозен, който е на площ от 92 кв. км., да получи постоянно полицейско присъствие. Имаме един служител, отскоро са двама, но докато няма изнесен полицейски участък, мисля че няма да се случи промяната”. Това заяви кметът на село Лозен Георги Младенов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X