https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниКомпютърна игра става спонсор на Нургюл Салимова

Компютърна игра става спонсор на Нургюл Салимова

Продукт на един от световните гиганти в компютърната индустрията за игри – стратегията March Of Empires на фирмата Gameloft, е подписал договор, с който за срок от една година ще спонсорира Нургюл Салимова. Според запознати плащането ще стане на 12 месечни вноски.

“Лордове и дами, толкова сме щастливи и горди да споделим, че МОЕ вече е един от официалните спонсори на Нургюл Салимова – един от най-стратегическите умове в света! Тази брилянтна шахматистка от България тази година успя да стигне до финала по време на световната купа по шахмат за жени и се класира като една от осемте участнички на турнира на претендентките, който ще се проведе от 2 април в Торонто, Канада. Ти си вдъхновение за всички нас, Нургюл! Благодарни сме за възможността да споделим вашия поход към величието!”, написаха от компанията във Фейсбук страницата си.

Родената в търговищкото село Крепча студентка от свищовската Стопанска академия завърши миналия месец в Баку на второ място в турнира за световната купа и си извоюва място в турнира на претендентките за световната титла, който ще е догодина. В момента 20-годишната Салимова е втора в ранглистата при девойките и 39-а при жените, а непосредствената ѝ цел е да стане гросмайстор и за мъже.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X