https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Пенчо Милков открива кампанията си на 29 септември с рок концерт

Пенчо Милков открива кампанията си на 29 септември с рок концерт

Местна коалиция, съставена от няколко леви и лявоцентристки партии и формации, регистрира днес кандидатурата на настоящия кмет на Община Русе Пенчо Милков за втори мандат.

В ОИК беше вписана и листата от 51 кандидати за общински съветници и кандидати за кметове на малки населени места от общината, сред които като гражданска квота са включени 16 експерти в различни професионални области.

Пенчо Милков е общият кандидат на коалиция „БСП за България“, КП „Левицата“, ПД „Социалдемократи“, КП “Алтернативата на гражданите”, ПП „МИР“. Подкрепата си за него обяви и ПП „Български възход“.

“Надявам се на успешна кампания, за да продължим започнатото през последните години.

Личностите, включени в листата ни, са много мотивирани. Като кмет винаги съм бил обединител на политическите сили. Гледам напред и имам изключителна енергия и желание да продължа да работя за Русе. Градът ни се нуждае от активни действия. В екипа си държа на професионализма, важни са личностните качества, а не партийните пристрастия”, заяви Милков.

Програмата му за управление на Русе в мандат 2023-2027 е готова и ще бъде представена при срещите с жителите на общината.

Русе е сред малкото български общини, в които левите сили излизат единни на изборите.

Стартът на официалната кампания на Пенчо Милков ще бъде даден на 29 септември от 18 часа на площад „Свобода“ с концерт на русенските групи Сода Акустик, Underseason и големите български рок гласове Звезди Керемедчиев, Славин Славчев, Наско и Б.Т.Р.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X