https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Станислав Бонев: Младите хора могат да са активен партньор на Общината за...

Станислав Бонев: Младите хора могат да са активен партньор на Общината за развитието на града

Имам енергията да работя за града си, казва кандидатът за общински съветник от листата на ГЕРБ

Станислав Бонев е на 32 г. Завършил е „Информационни и комуникационни технологии“ в РУ „Ангел Кънчев“ и е магистър по „Защита на населението и критичната инфраструктура“ във Военна академия „Георги С. Раковски“. Работи в областта на трудовото посредничество, като развива собствена лицензирана фирма. Също така е и земеделски производител. Кандидат за общински съветник от листата на ГЕРБ. Станислав Бонев може да подкрепите с номер 7 в бюлетината, преференция 113.

  • Какво мотивира един млад човек да се занимава с политика? Защо ГЕРБ?
  • Решението да се занимавам с политика идва от редица фактори. Първо, винаги съм бил съпричастен към обществени въпроси и проблеми. Също така виждам политиката като инструмент за промяна и решаване на тези проблеми. Виждам възможност да повлияя на промените, които искам да видя в обществото и да се боря за тях. Също така искам да видя подобрение в образованието и възможностите за младите хора. Защо ГЕРБ? – ГЕРБ е проевропейска партия, която се асоциира със сигурност, спокойствие и стабилност, както и с реформи, които са насочени към подобряване на икономическото състояние на страната.
  • Вие сте направил избор да останете в Русе – какви са Вашите идеи в областта на младежките политики?
  • Надявам се, че Русе ще стане пример за град, в който младите хора имат възможности и вдъхновение за развитие. Към момента това не е така. Малцина сме тези, които не гледаме към чужбина или към столицата. Младежките политики трябва да увличат, да бъдат иновативни и подходящи за днешните предизвикателства и ние сме готови да работим усилено за това.
  • По какъв начин Община Русе би могла да насърчи младите хора в тяхното развитие и да ги задържи тук?
  • Един от начините е чрез създаване на общинска програма за креативни младежки проекти. В управленската програма на кандидата ни за кмет г-н Иван Иванов е записано, че ще има достъпен портал за ежемесечни срещи с младите хора, от които, сигурен съм, ще излизат добри идеи за развитието на града ни.
  • Как може да се помогне на младите предприемачи?
  • Сътрудничеството на Общината с общността на младите предприемчиви хора е от ключово значение. Трябва да създадем платформа за диалог, където предприемачите могат да споделят своите идеи и предложения. Не откриваме топлата вода, това се случва на много места по света и е механизъм за борба с обезлюдяването. Когато се подпомагат новаторските идеи на младите хора, т.е срещат подкрепа, те ще са активен партньор на Общината за развитието на града.
  • Споменахте Иван Иванов, защо именно той трябва да е кмет на Русе?
  • Иван Иванов се е доказал като успешен лидер и управленец, чрез множеството ръководни позиции, които е заемал през годините. Под негово ръководство Русе ще е процъфтяващ град с модерна визия и привлекателен за младите хора. Генерал Иванов е личност, която държи на своите принципи и ще работи усърдно за община Русе. Убеден съм, че ще въведе ред в градската среда и ще реши много проблеми на града в спешен порядък.
  • Имате и пълна листа от 51 кандидати за общински съветници…
  • Гордея се, че съм част от този екип. Това са доказани личности, успели русенци, всеки във своята област, които заслужават доверие. Водач на листата е Алисе Муртезова, която русенци познават като административен директор на болница „Медика“ и като човек, ангажиран с множество обществени каузи.
  • Г-н Бонев, в заключение – защо русенци да ви подкрепят?
  • Защото имам енергията да работя за града си. Ще продължа да се боря за един по-красив, чист и подреден Русе. Вярвам, че всеки човек трябва да даде своя принос за родното си място, аз съм готов да го направя!
Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X