https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023СДС избра да закрие кампанията си в Тетово с концерт в читалището

СДС избра да закрие кампанията си в Тетово с концерт в читалището

В препълнената зала на читалището в Тетово СДС закри предизборната си кампания. Не случайно избраха малко населено място, тъй като екипът на Станчев е вписал в програмата си приоритети, свързани с промяната начина на управление на селата. За екипа с номер 25 в интегралната бюлетина малките населени места играят важна роля, тъй като именно там се съхранява голяма част от духовността и българщината.

От листата на СДС предлагат всяко малко населено място да разполага с отделен бюджет, с който то да вземе решение как да бъде разходвано – дали за асфалтиране, дали за нова спортна площадка. Групата на СДС е категорична, че хората от малките населени места трябва да участват активно в живота на тези места.

„В заключение, ще помоля всеки един от Вас, наистина утре да направи един ден за размисъл.

А не по традиция както правят много от нас – денят за размисъл да е в понеделник.
Нека трезво преценим и разумно решим. На 29.10 с хъс, разум и енергия, с номер 25 Невена в Тетово да бъде кмет.“ – отправи своя финален апел кандидатът за кмет от листата на СДС – Станимир Станчев.

За доброто настроение на дошлите се погрижи изпълнителката Джина Стоева. С народните песни тя успя да заради всички и на сцената на читалището се изви традиционно българско хоро.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X