https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаБорисов: Резултатите на ГЕРБ са отлични

Борисов: Резултатите на ГЕРБ са отлични

“Резултатите на ГЕРБ са отлични. 1499 местни депутати на ГЕРБ срещу 396 на ПП-ДБ. Дори БСП и ДПС има повече от “Промяната” в страната. Когато ние печелехме изборите в София, беше с над 200 000 гласа, това е вълна. Сега ПП и ДБ имат 119 хиляди, това е наполовина. Най-добрият начин да си върнем София е, като я загубим, сега ние ще я спасим от спасителите. Аз познавам тези хора, те не могат да работят”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив. 

Преди изявлението си той се срещна с основните лица в местната коалиция “Съединени за Пловдив”, с които се разбра да подкрепят кандидата за кмет на партията Костадин Димитров на балотажа срещу Ивайло Старибратов от ПП-ДБ.

“Те в половината градове като Русе, Плевен, Сливен, Габрово, Севлиево дори не са на балотаж, а са трети или четвърти. Вие чухте ли някой от ПП и ДБ да подкрепят кандидатите на ГЕРБ? Нека нашите избиратели, след като нямаме общо решение двете партии за страната, да си гласуват по съвест”, каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и резултатите в столицата:

“Аз лично не се ядосвам хич, това са 18 години, в които управлявахме София. Видяхме какво правят в страната – 3 години хаос, обедняване, задлъжняване. Вече не е грешно да си от Държавна сигурност и да си тормозил хора”, каза още Борисов.

Той добави, че ще поиска в държавния бюджет да бъдат заложени проектите, обещавани от ГЕРБ за градовете в страната.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X