https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаВасил Терзиев: По-трудното предстои - да докажем, че можем и да управляваме...

Васил Терзиев: По-трудното предстои – да докажем, че можем и да управляваме достойно и прозрачно

“Искам да благодаря на всеки един човек, който ми гласува доверие – и преди седмица, и вчера подкрепи идеята за промяна на нашия град, промяна на начина, по който се управлява, на амбицията, на енергията, която ни движи. Всеки един от вас е причината ние да бъдем оптимисти, че София я чакат по-добри времена”, заяви на брифинг днес новият кмет на София Васил Терзиев, който бе издигнат за поста от ПП-ДБ/СС и надви Ваня Григорова на вчерашния балотаж в столицата.

Терзиев благодари и на политическите лидери зад себе си: “Извървяхме дълъг път заедно, станахме много добър отбор и смятам, че това ни дава една много добра основа за реализиране на нашите амбициозни планове за града”.

На старта на нашата кампания на 27 юни обещахме няколко неща и обичаме да изпълняваме това, което сме обещали. Казахме, че ще се борим за кметското място – изпълнихме го. Казахме, че ще се борим за много убедително представителство сред районните кметове – постигнахме го – 19 районни кмета. Казахме, че ще се борим за активно представителство в СОС – дори с всичките активни мероприятия и безобразия, които се сътвориха, ние имаме колкото втория и третия, взети заедно. Така че трите неща, които обещахме, ги постигнахме”, отчете Васил Терзиев и допълни:

“Сега предстои по-трудното, което е да докажем, че освен да печелим избори, можем и да управляваме – достойно, прозрачно”.

От своя страна съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков заяви:

“Искам да благодаря на всички хора, които повярваха, че бъдещето на техния град зависи от самите тях. Промяната е бавна, но от днес е необратим процес”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X