https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиМъж уби родителите на жена си в пловдивското село Маноле и се...

Мъж уби родителите на жена си в пловдивското село Маноле и се самоуби

Тежко криминално престъпление е извършено в пловдивското село Маноле, където мъж е убил родителите на съпругата си и после сам е сложил край на живота си тази нощ.

В селото са главният секретар на МВР Живко Коцев, окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева и директорът на областната полиция Георги Чергов, които се очаква да дадат подробности за потресаващия инцидент.

Съпругът на жена убива нейните родители – баща ѝ и майка ѝ и ранява тежко брат ѝ. Сигналът е подаден от самата жена, която се е обадила на 112. На място са пристигнали екипи на полицията и криминалисти. Те са установили смъртта на двамата ѝ родители и тежкото състояние на нейния брат.

Оръжието на престъплението е незаконно притежавана пушка. С нея са произведени и фаталните изстрели. Мъжът се е самоубил, а състоянието на брата на съпругата му остава тежко. Той е настанен в болница в критично състояние.

Продължава проверката по случая. В селото има засилено полицейското присъствие.

Подробности за случая дадоха главният секретар на МВР гл. комисар Живко Коцев, окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева и директорът на пловдивската полиция ст. комисар Георги Чергов.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X