https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоUncategorizedОхранител е открит мъртъв в хотелската си стая в Банско

Охранител е открит мъртъв в хотелската си стая в Банско

40-годишен мъж е открит мъртъв в хотелската си стая в Банско. Причината за смъртта се изяснява, но по първоначална информация най-вероятно здравословен проблеми е довел до фаталния край.

Трупът е открит вчера сутринта от колеги на мъжа, които го потърсили, след като не се явил на работа. Той е от Поморие и е работил като охрана в четиризвезден хотел в Банско, бил нощна смяна. Мъжът не отговарял на многократните телефонни обаждания и на сутринта негови колеги го потърсили в хотелската му стая, но се натъкнали на безжизненото тяло. На място e извикан екип медици, но те само констатирали смъртта. Подаден е сигнали в полицията и на място се отзовали следователи от Районното управление в града. При първоначалния оглед не са установени следи от насилие.

Тялото на 40-годишния мъж е транспортирано в моргата на МБАЛ – Разлог. Причината за смъртта ще стане ясна след аутопсията, но най-вероятно масивен инфаркт е довел до фаталния край. За последно мъжът е видян от колеги рано сутринта в четвъртък след приключване на нощната му смяна. Пред тях той споделил, че има болки в стомаха и се чувства неразположен. В четвъртък през деня никой не го е виждал, тъй като денят е бил почивен за него.

Фирмата, в която работи починалият, има хотели по Черноморието и в Банско. В зимния курорт тя стопанисва два четиризвездни хотела, но заради малкото туристи тази година единият не е отварял за гости и е бил отреден за настаняване на персонала. Мъжът е работил във фирмата от няколко години и в обектите им в Банско, и на морето. Бил е добър служител и е вършел работата си съвестно.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X