https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиТри инцидента през вчерашния ден в Русе

Три инцидента през вчерашния ден в Русе

Трима души са пострадали при пътни инциденти, станали вчера в Русе, съобщиха от полицията.

Водачка на мотоциклет се е блъснала в автомобил около 8 часа сутринта на бул. „Христо Ботев“, пише РусеМедиа. Изпратените на местопроизшествието полицаи са установили, че в инцидента са участнали лек автомобил „Фиат Мареа“, управляван от 32-годишен мъж, и мотоциклет, каран от 37-годишна жена. При сблъсъка тя е пострадала и е откарана с линейка в болницата, където е настанена с травма на гръден кош, корем и охлузни рани. Водачът на лекия автомобил е обяснил пред полицаите, че се е движел надолу по булеварда, когато е намалил скоростта на кръстовището с ул. „Зорница“, за да завие надясно. В този момент е усетил силен удар отзад. Екипът на Пътна полиция е документирал случая, а като причина се посочва неспазване правилата за дистанция.

По-късно, около 10:10 часа, е получен сигнал за паднал мъж с велосипед на ул. „Юндола“. Пострадалият е бил отведен от екип на ЦСМП в русенската болница „Канев“. По данни на 43-годишния велосипедист той е бил блъснат от неизвестен автомобил комби, докато е карал колелото си по ул. „Юндола“, в посока от бул. „Липник“ към ул. „Петрохан“. При удара е паднал на земята, а колата продължила по пътя си, без да спре. В болницата е установено, че пострадалият има фактура на подбедрица и е настанен за лечение. Извършен е оглед на местопроизшествие и по случая е образувано досъдебно производство.

Вечерта е станал още един инцидент с леко ранен човек след катастрофа между две коли. Сигнал за произшествието е постъпил около 17:35 ч. То е възникнало на ул. „Цар Шишман“ в района на кръстовището с ул. „Николай Здравков“. На място е изяснено, че лек автомобил „Деу Ланос“, шофиран от жена на 59 г., не е пропуснала движещия се по пътя с предимство лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от жена на 46 г.. Двете коли са се ударили, като при сблъсъка „Деу“-то се е отклонила вдясно и се е забила в бетонен стълб. 59-годишната шофьорка е настанена в болница „Канев“ с комоцио и охлузни рани по лицето. Екип на Пътна полиция е документирал случая, а причината е отнемане на предимство.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X