https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаБорисов: По-подготвен за премиер от мен няма, но бих подкрепил трети мандат

Борисов: По-подготвен за премиер от мен няма, но бих подкрепил трети мандат

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети село Кръстава, където при пожар изгоряха шест къщи.Той обяви, че депутати от ГЕРБ отделят от заплатите си, за да подпомогнат пострадалите семейства, а до края на деня ще бъдат доставени сглобяеми къщи, в които засегнатите да се подслонят.

Борисов беше категоричен, че не вижда по-подготвен човек от себе си за премиер на страната, но уточни, ако бъде предложена компетентна и некомпрометирана фигура за министър-председателския пост и адекватни точки, той би ги подкрепил “веднага”.

Относно консултациите при президента, Борисов каза, че са безсмислени и допълни, че ГЕРБ ще представят кабинет, “за да може да сравнява”.

Според него “в момента милиони ваксини у нас се хвърлят и препродават”.

Бившият министър-председател прогнозира и категорична победа за ГЕРБ на следващи избори.

Според Борисов пред обществото се представят две биещи се тези. От една страна, че “има много пари в бюджета”, които, всъщност са събрани от ГЕРБ. А в същото време се иска актуализация на бюджета.

На въпрос от журналисти как ще коментира кадрите с полицейско насилие от миналогодишните протести, бившият премиер заяви, че се е изказал по темата още тогава и потвърди, че ги осъжда категорично. Борисов обаче подчерта, че когато полицаи бъдат нападнати от рпотестиращи, те също имат право да се защитят.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X