https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023С гайди и хора Има такъв народ откри предизборната си кампания в...

С гайди и хора Има такъв народ откри предизборната си кампания в Русе

Има такъв народ откри предизборната си кампания за парламентарния вот в Русе. На централния площад за среща с избиратели дойдоха зам.-председателят на партията Тошко Йорданов, секретарят на ИТН Виктория Василева и някои от експертите на формацията.

Русенски гайдари откриха кампанията с песента “Къде си, вярна ти любов народна”, а малко по-късно на площада се извиха и кръшни хора.

“Обикалям почти цялата страна. Това, което ме радва най-много, въпреки умората от избори, е, че все още виждам в очите на хората надежда, която трябва да бъде оправдана този път. Ние вече знаем какви са другите и се опитваме да обясним с какво ние сме по-добри от тях. Ние не подценяваме, нито плюем някого. Листата на ИТН в Русе и този път е изключително качествена, съставена от хора, които са не просто млади, но и почтени и честни. Русе е град на победители, показахме го на последните два избора”, заяви Виктория Василева.

“Изключително съм щастлив да съм в Русе, често имам възможност да идвам и да допринасям за кампанията. Призовавам хората да гласуват единно. Колкото повече доверие ни се делегира, толкова по-лесно и безкомпромисно ние ще можем да отстояваме целите и програмата си. Няма да се налага да правим безпринципни споразумения с различни политически сили, да бъдем зависими от тях и в един момент да не можем да си изпълним програмата”, допълни Пламен Николов, който беше номинацията на ИТН за министър председател.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X