https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Васил Георгиев от ИТН разкри кое ще доведе до подобряване на живота...

Васил Георгиев от ИТН разкри кое ще доведе до подобряване на живота на русенци

Наред с общите политики, които ще бъдат провеждани от ИТН, лично аз смятам, че е изключително важно и лично ще се ангажирам с няколко законопроекта, които ще доведат и ще имат пряк ефект върху живота на хората в нашия регион. Това заяви във видео разговор кандидадът за народен представител от листата на Има такъв народ в Русе Васил Георгиев.

“На първо място е изключително важно да се проведе политиката за финансова децентрализация на общините, което означава, че част от корпоративния данък, част от подоходното облагане на хората, живеещи в община Русе, а и в различните общини, трябва да остава в местния бюджет”, категоричен е той.

“Отдавна мечта на русенци е част от таксите за “Дунав” мост да остават също в общината. Това ще водеде до много позитивни ефекти за общината, ще разполага с много повече средства за капиталово строителство, поддържане на инфраструктурата на общината, за участие в европейски проекти, което ще подобри живота на хората. От друга страна те ще имат възможност  да контролират пряко как се харчат техните средства”, допълни Георгиев.

Ето какво още заяви кандидадът за народен представител.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X