https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораПолицейската акция в центъра на Русе била срещу Булдога (ПОДРОБНОСТИ + ШОКИРАЩО...

Полицейската акция в центъра на Русе била срещу Булдога (ПОДРОБНОСТИ + ШОКИРАЩО ВИДЕО)

Във вторник служители на ОДМВР -Русе и бус на Криминална лаборатория извършиха процесуално-следствени действия по досъдебно производство под надзора на прокуратурата. Тогава неофициално се заговори, че обект на въпросните действия е бил известен русенец П.В., по прякор Булдога. който се занимава с обменни бюра и имал отношение в реставрацията на „Мантовата къща“ в Русе.

През годините името му е било спрягано с незаконен бизнес, свързан с наркотици. През 2013 година от медийни публикации става ясно, че Булдога е бил пребит от няколко яки мъжаги в центъра на Русе.

И днес полицейската акция срещу Булдога и съпругата му С.И., както местните ги наричат „русенските Бони и Клайд“, продължава да вълнува местните.

Според многото слухове, акцията не била свързана с неправилното паркиране на автомобилите на П.В., а с това, че съпружеската двойка са успели да изтеглят от няколко дружества, където били партньори с руски граждани, неправомерно големи суми пари, които похарчели за лични цели, научи Ruse.news.

Когато партньорите разкрили измамите, се оказа, че те са получавали фалшиви договори и сметки за неразумни харчове.

Помощник в деянията на семейство Илиеви била и помощник нотариус Е.Х., която незаконно слагала печат на нотариуса, за който работи, във всички договори и нотариални актове. Говори се още, че вече имала и пробации за подобни деяния.

Ruse.news научи още, че лихвар от Исперих с инициали Х.И. е участвал в ефективни сделки с имоти в полза на Булдога. С измамни схеми и фалшифи предварителни договори са се опитвали да прехвърлят имотите.

Лихварят се криел зад бившата директорка на училището в Исперих Ж.П. И тук се появява въпросът – откъде директорката превежда милиони левове за покупка на имоти в София.

Вместо да си изчистят сметките към реалните инвеститори, местните Бони и Клайд прехвърлят своите дружества на свои подчинени, за да не могат от тях да се изискват липсващите милиони левове.

Само бързата реакция на прокуратурата, Русенския окръжен съд и разследващите органи успяват да блокират дяловете и имотите им, придобити по нечестен път.

Булдога е известен с „Мерцедес“-а си с необичаен цвят. Години наред живущите в района подаваха сигнали срещу най-наглото паркиране на луксозното возило на пешеходната улица “Александровска”, но никой не предприе мерки.

Наглостта на Булдога продължава и на българската граница, където често се нахвърля физически срещу клиентите си, когато някой направи забележка за особено големите такси за винетки и курсове на валутите.

Ruse.news се сдоби със скандално видео от охранителна камера, на което се вижда как Булдога удря чуждестранен гражданин.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X