https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаИзбори 2023Алисе Муртезова показа русенските фабрики на Невяна Митева

Алисе Муртезова показа русенските фабрики на Невяна Митева

„Цялата власт в държавата се концентрира не просто в една институция, но и в една личност, а това е опасен прецедент“. Това заяви в Русе по време на среща със симпатизанти Невяна Митева, кандидат за вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков. Митева този път бе придружена в Русе основно от зам.-председателя на Жени ГЕРБ Алисе Муртезова.

Именно Муртезова представи полк. Митева пред ръководствата и служителите на три големи компании в Русе. Пред тях кандидатът заяви, че заедно с проф. Герджиков залагат на политиката на протегнатата ръка.

„Една от основните ни цели е да издигнем образованието като национална кауза. Нашите деца да са щастливи, че учат в България и да намерят реализацията си тук, да влязат в живота подготвени и със знания“, каза още Митева. Други цели, която тя посочи са сигурността, стабилност, спокойствието, желанието за мир в държавата. Нищо от това не може да се види в сегашната президентска институция, виждаме само концентрация на власт в една единствена фигура. „Не се вписвам в политическото клише на човек, който говори много, аз съм човек на действието и работата. Трябва да се взимат мъдри решения и ние можем да вземаме такива“, допълни тя. 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X