https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбщиниБялаРазкриха незаконна бензиностанция за тирове в Бяла

Разкриха незаконна бензиностанция за тирове в Бяла

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Русе, при акция вчера, разкриха незаконна бензиностанция, зареждаща товарни автомобили с безакцизно гориво. Това е станало на ТИР паркинг на територията на град Бяла.

При извършена проверка на място полицаите са установили зад една от сградите спрян от движение микробус, в който е имало поставена цистерна с вместимост от 1 тон. Към цистерната била свързана електрическа помпа с брояч и специално пригоден маркуч, като с безакцизно гориво от незаконната бензиностанция са се зареждали ТИР-ове.

За констатираното от проверката са уведомени и служители на ТД Митница – Русе. В цистерната екипите са установили дизелово гориво с количество около 700 литра, за което собственикът на паркинга не е могъл да представи на проверяващите документ за произход.

Горивото заедно с цистерната са иззети от митническите служители. Работата по изясняването на случая продължава от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X