https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоБългарияИзвън властта: Борисов отслабна и сложи костюм

Извън властта: Борисов отслабна и сложи костюм

Видимо отслабнал, свалил вероятно поне десетина килограма, бившият премиер Бойко Борисов демонстрира, че се чувства удобно в нов изряден костюм, с който се появява пред тв камерите в последната седмица.

На вчерашната си среща с македонския премиер Димитър Ковачевски и на днешния брифинг в централата на партията Борисов спази протоколните норми – черен костюм, бяла риза и синя вратовръзка,

Прави впечатление, че панталонът на лидера на ГЕРБ е безупречно изгладен, като са спазени и правилата за двете вертикални линии по продължението на дрехата, за разлика от намачканите панталони, с които се появяват новите управляващи в парламента или на официални събития.

Вратовръзката на Борисов също е по протокол – с дължина до колана, отбелязва сайтът Епицентър.

Още нещо прави впечатление на запознатите с нормите за изрядния външен вид на мъжа – Борисов стриктно спази правилото кога да откопчае и кога да закопчае долното копче на сакото си по време на официалната си среща с македонския премиер.

На вчерашните си разговори с Димитър Ковачевски българският министър-председател Петков не си бе взел поука и отново бе с панталон, недокоснат от ютията. Така новият политик затвърди мнението, че има още какво да научи за политическата невербална комуникация.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X