https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиВнесоха обвинителния акт срещу мъжа, убил жена си със сап в Могилино

Внесоха обвинителния акт срещу мъжа, убил жена си със сап в Могилино

Окръжна прокуратура в Русе е внесла в съда обвинителен акт срещу 61-годишен мъж за убийство на съпругата си. Това съобщиха от прокуратурата.

Престъплението е извършено на 12 юни миналата година. Обвинението е за това, че П. Б. умишлено умъртвил съпругата си, като убийството е извършено по особено мъчителен начин, с особена жестокост и в условията на домашно насилие.
Според прокуратурата П.Б. малтретирал ежедневно жена си, като по незначителни поводи й нанасял побой.
“Независимо от системния тормоз и физическа агресия, на който била подложена, пострадалата не се оплаквала на никого и не подавала сигнали срещу съпруга си, тъй като се страхувала, че може да насочи агресията си към двете им деца”, обясняват от прокуратурата.

Така на 12 юни м.г. мъжът още от сутринта започнал да пие алкохол и да проявява агресия спрямо жена си.
“Не му харесал начина, по който тя правела връзките, за да върже доматите в градината. Това станало повод да вземе мотика и със сапа да нанесе побой на жена си. След час пак предизвикал скандал, като започнал да я обвинява в изневяра. Агресията му ескалирала и под въздействието на употребения алкохол той продължил да я тормози, като й нанесъл втори побой. Оставил я да лежи в леглото, където в резултата на причинените травма жената починала”, обясниха още от прокуратурата.

Обвиняемият е с мярка за неотклонение “задържане под стража”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X