https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораИздирвано момиче от Русе лъсна в сайт за възрастни

Издирвано момиче от Русе лъсна в сайт за възрастни

ОДМВР – Русе обви за издирване Виолета Зафирова на 16 февруари 2022 година. Според информация на полицията 14-годишното момиче е в неизвестност от 3 февруари 2022 г., когато е напуснала дома си. По молба на близките момичето се издирва и със съдействието на средствата за масово осведомяване.

Няколко седмици по-късно, снимка на издирваното момиче се появи в сайт за “Безплатни обяви за компаньонки и ескорт”.

“Преди малко разбрах че има обява на това момиче в сайта за проститутки Адам и Ева. Шокирана съм. Майка съм и разбирам какво чувства майката на това дете. Моля пуснете информация . Ако я държи някой сводник е редно да бъде заловен и вкаран в затвора. Ако момичето е там по свое желание, тогава е нужно да се задействат органите за защита на детето и да бъде изпратено в поправителен интернат.”, пише г-жа Папазова в сигнал до Dunavmost.

След бърза справка виждаме, че наистина има такава обява, която е публикувана на 10 март 2022 година в 21:00 часа.

“Заповядайте да се Позабавляваме!

Приятно ми е да работя с интелигентни и коректни господа! Обичам да се забавлявам, а същевременно и да доставям удоволствие на отсрещната страна. Ако желаеш мога да съм твоя компания за час, а защо не и за повече. Държа на хигиената, така че очаквам същото и от вас! Цените са за стандартна услуга. Всяка екстра се доплаща. На скрити номера и смс не отговарям!

Гарантирана дискретност и коректност 30 мин 60 лв 60 мин 120 лв.

Очаквам ви!”

Все още нямаме информация дали обявата е пусната от издирваното момиче. Има вероятност недобронамерени лица да са използвали снимката на момичето, защото сайтът е за безплатни обяви и на практика всеки свободно може да го направи.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X