https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораКой ще събуди ГЕРБ от зимния й сън? Съветниците в Русе са...

Кой ще събуди ГЕРБ от зимния й сън? Съветниците в Русе са пародия на опозиция

ГЕРБ в Русе е опозиция, за която всяко управление мечтае. На фона на тежката политическа ситуация и наближаващите местни избори организацията на партията в крайдунавския град е безгласна буква.

Общинските съветници от партията на Борисов не демонстрират особена активност и това дава повод за подигравки от останалите политически играчи.

Изключения правят малцина общински съветници, които понякога решават да вземат думата на заседание на местния парламент, с което приключват дейността си.

Местната организация така и не може да се престраши да заеме публично позиция, нито да атакува общинското ръководство, по която и да е тема.

Видно е, че в местната структура има дълбоки проблеми, които я разделят. Успя да ги обедини единствено арестът на Борисов, но единственото, което успяха да направят, е да прочетат декларация по време на заседание на Общинския съвет.

Името на ГЕРБ в Русе напоследък се свързва единствено с рисуването на картини от членовете на Жени-ГЕРБ и раздаването на валентинки от младежката организация. Русенските депутати на партията пък дават брифинги пред медиите, за да атакуват правителството.

Единствената реална опозиция на местната власт в Русе е СДС, от които ГЕРБ единствено могат да се учат.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X