https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораМлад мъж пострада при челния удар на входа на Червена вода

Млад мъж пострада при челния удар на входа на Червена вода

Млад мъж пострада след челен удар между два автомобила на изхода на село Червена вода в посока Русе. Инцидентът е станал малко преди 13 часа днес на разклона за село Николово.

По първоначална информация автомобилът с разградска регистрация, управляван от 24-годишна жена, е пътувал от Николово в посока Червена вода. Навлязла е в кръстовището, но срещу нея, в посока Русе, се движила кола с варненска регистрация. Шофьорът намалил, но в това време водачът зад него предприел изпреварване.

Ударил челно колата на жената. На място пристигнали екипи на полицията и спешна помощ. След преглед на място в русенската болница е откаран само мъжът. Жената и водачът на третия автомобил не са сериозно пострадали.

Пред БНТ тя разказа, че отивала при родителите си в село Смирненски. Имала шофьорска книжка от две години и често минавала по този път.

Причините за инцидента се изясняват. Движението в района се регулира от служители на Пътна полиция. Пропускат се само автомобили. Наложи се няколко камиона и един автобус да изчакат, за да бъде почистено пътното платно.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X