https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоДете изкорени над 10 цветя на детска площадка в Русе

Дете изкорени над 10 цветя на детска площадка в Русе

Жители на Русе сигнализират за грозна проява, извършена от две деца. От споделени кадри, заснети от камера за видеонаблюдение на детска площадка, която е част от ресторант, виждаме как едно от децата “релаксира” на люлка, която не е пригодена за неговата възрастова група, но да кажем, че това не е чак толкова фрапантно.

Грозна е постъпката на по-малкото дете – заредено с енергия за нови подвизи, момиченцето се чуди каква беля да свърши и бързо го реши – без свян изкорени над 10 цветя от саксиите им.

“Това е чисто новата ни градинка направена с грижа и внимание. Това са две деца, които с действие и бездействие унищожават създаденото от нас с вандалската си проява”, пишат във Фейсбук собствениците на ресторанта и призовават родителите на децата доброволно да отидят на място, за да поговорят за проблема, а ако това не се случи, ще си потърсят правата по административен ред.

“Призовавам родителите на децата доброволно да заповядат в ресторанта ни, в противен случай ще ги потърсим по административен ред. Скъпи хора, нека не рушим, а заедно да градим!”.

“Възмутително! Как е възможно, та това е малко дете. С каква настървеност унищова съградено. Извинявайте родители, но вината за това безобразие е изцяло ваша. Вземете се в ръце, защото после ще е късно.”, коментира Десислава Щерева.

Потребители, коментирали поста във Фейсбук констатират, че детето, откъснало цветята, не е виновно, предава ГласНюз Повечето от тях смятат, че са виновни родителите – те трябва да дават възпитание, а видно от материала липсва такова.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X