https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКрими31-годишен русенец с хеттрик: Дрогиран, с отнета книжка и управлява нерегистриран автомобил

31-годишен русенец с хеттрик: Дрогиран, с отнета книжка и управлява нерегистриран автомобил

На 14 ноември около 14:30 часа в гр. Русе, на булевард “Цар Освободител”, кръстовище с ул. “Хан Аспарух”, екип на “Пътна полиция” е забелязал лек автомобил с марка “Мерцедес”, за който са имали информация, че е с прекратена регистрация.

Последвало е спиране и проверка на превозното средство, при което като водач е установен 31-годишен мъж. В хода на полицейските действия е изяснено, че колата не е регистрирана по надлежния ред, а освен това поставените регистрационни табели не са издадени от съответните органи и мъжът управлява превозното средство в срок на заповед за принудителна административна мярка – временно лишаване от право да управлява МПС, съобщиха от ОД МВР – Русе.

Последвало е тестване на 31-годишния с технически средства, като уредът за алкохол е показал отрицателен резултат, но дрегерът за наркотици е отчел положителен за амфетамин и метамфетамин.

На мъжа са съставени актове за нарушенията. Той е дал проби за химическо изследване. Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство за престъпленията по описа на сектор „Пътна полиция“.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X