https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораНовак Джокович поздрави баба Веска от русенското село Черешово

Новак Джокович поздрави баба Веска от русенското село Черешово

Баба Веска Узунова от русенското село Черешово получи поздравления лично от Новак Джокович за 81-вия си рожден ден.

Невероятната изненада организира нейната внучка Боряна Узунова, един от най-успешните предприемачи на България до 30 г. и основател на компания, посветена на елиминирането на отпечатъка от модната индустрия.

Баба й проследила всички мачове на Australian Open, където световният №1 в тениса вдигна рекордната си 10-а титла и общо 22-а за Големия шлем, с което се изравни на върха във вечната ранглиста с Рафаел Надал. След турнира възрастната жена признала на Боряна, че голямата й мечта е да гледа сърбина на финал от Големия шлем и то от неговата ложа заедно с цялото му семейство, да вика най-силно и да прегърне майка му Дияна.

Внучката публикува в Инстаграм думите на своята баба и нейната последователка Галина Михайлова (Мис България Свят 2016) успя да я свърже с чичото на Ноле – Горан, който е голям приятел на България и дори бе директор на Sofia Open 2019. Каква бе изненадата на баба Веска, когато на 7 февруари получи по телефона едновременно честитки за празника от Боряна и от самия Ноле. Той за пореден път демонстрира топлото отношение към почитателите си, изпращайки специално записан поздрав, пише “Телеграф”.

„Бабо Веске, честит рожден ден от Новак Джокович! Пожелавам ти всичко най-добро, да живееш още много дълго и ти благодаря, че ме подкрепяш и следиш мачовете ми“.

Неговите думи трогнаха не само рожденичката, но и внучката й, която се разтрепери от вълнение, докато гледаше реакцията на любимата си баба.

„Ноле, благодаря ти за това, че си еталон за величие, превъзходство, психологическа устойчивост, скромност и семейни ценности. Каква легенда си само! Бабо, легенда в моя свят, благодаря ти, че отново ни вдъхнови с духа си, с мечтите си и ни научи, че думите „невъзможно“ и „твърде късно“ са нищо. Бъди благословена с още дълги години здраве, любов, усмивки и сбъднати мечти“, написа в Инстаграм Боряна и добави: „Още скачам от радост и всеки, който смяташе това за невъзможно (включително самата аз), си дължим по една мечта, която да сбъднем“.

Пред „Телеграф“ тя разказа, че баба й е била директор на детска градина. “Освен това от 40 години върши благотворителна работа за възрастните, има две деца и четири внуци“, завърши с гордост внучката.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X