https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораБорисов разгледа обновената църква "Св. Петка" в Русе

Борисов разгледа обновената църква “Св. Петка” в Русе

Една от най-красивите църкви в Русе възкръсна за нов живот в навечерието на Великден. Русенският митрополит Наум показа храма на лидера на ГЕРБ – СДС Бойко Борисов.

Храмът “Света Петка”, който е умалено копие на Златната църква на цар Симеон във Велики Преслав, беше спасен от разрушаване и отвори врати след двугодишен ремонт.

Пред медиите Борисов коментира и актуалните теми относно атентата срещу главния прокурор и бъдещото правителство. Борисов заяви, че покушението срещу Гешев отговаря на теорията за терористичен акт. „Всичко това е изпълнено – създава хаос, създава страх, насочено е срещу хора, семейство в случая, което и да е то, много лош акт. Освен това с бомба или с взрив са неконтролирани нещата, винаги може да пострадат още хора“, каза той.

По отношение на това дали ще има правителство, лидерът на ГЕРБ изрази надежда, че ще има, но има условности. „Във втория мандат няма как да има, това е безспорно. Не трябва да забравяме резултатите от изборите – с машини ГЕРБ първи, смесено гласуване ГЕРБ първи, изведнъж те /ПП-ДБ –б.р./ се пренасят във време, в което няма никаква логика. Ние искахме от тях да ни покажат водещите си фигури, показаха. Сега ще продължим да работим за коригирането им“, заяви Бойко Борисов предвид изявлението си по-рано в Разград, че като цяло предложеният проектокабинет от ПП-ДБ „е партиен и неприемлив за нас“.

Борисов изрази надеждата си да няма предсрочни избори, защото това е лошо за държавата.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X