https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораДивна и Боян Тодоров идват в Русе на 23 юни

Дивна и Боян Тодоров идват в Русе на 23 юни

Хепънинг от Инициатива “Заедно да спасим децата и Русе от дрогата” ще се състои в Русе на 23 юни. Събитието е от 18 часа на площада пред съда, а специални гости ще бъдат любимката на русенци Дивна и Боян Тодоров.

В програмата срещу наркотиците ще излязат мажоретният състав „Еxtreme“, балет „Импулс“, клуб по ушу с ръководители Мария Неделчева и Искра Бонева; вокална група „Приста“ с ръководител Доротея Бальовска, студио за поп и джаз пеене „Икономов“, ФТТ „Найден Киров“, The center с ръководител Йоанна Парашкевова; народен хор на НУИ „Проф. Веселин Стоянов“, модно ревю на ученици от ПГО „Недка Иван Лазарова“; аниматори от ПГ по туризъм “Иван П. Павлов”.

„Това е една кауза, която обедини няколко институции в прекрасния ни град – заяви Алисе Муртезова, председател на Общинския съвет на БЧК – Русе и член на Общото събрание на Националния съвет на БЧК. – Ежемесечните ни усилия да популяризираме другата страна на живота, а именно добрата, позитивната и съзидателната, е във философията на всички съмишленици. “Всичко е в нашите ръце и глави.” – това сподели един десетокласник наскоро, разговаряйки с него за любимите му дейности. Ние като общество трябва да подпомогнем по всички начини нашето бъдеще. Не да ги укоряваме и критикуваме. Това е лесно, другото е трудно“, коментира Муртезова.

Част от събитието ще бъдат и творческите работилници на участници от БЧК, ОМД, РЗИ, ПИЦ, ПГДВА “Йосиф Вондрак” и „Дунавска задруга“.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X