https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоНа 30 юни в Русе ще се състои среща с Инициативния комитет...

На 30 юни в Русе ще се състои среща с Инициативния комитет за провеждане на референдум за забрана на обучение, възпитание и пропаганда, свързани с промяна на пола и с концепции за друг пол

Предстои среща на обществеността на Русе с Инициативния комитет за провеждане на референдум за забрана на обучение, възпитание и пропаганда, свързани с промяна на пола и с концепции за друг пол, освен мъжки и женски пред деца и ученици в образователна система на България.

Срещата – разговор ще се състои на 30 юни от 17:00 часа в зала „Европа“ на Община Русе. В разговора ще можете да говорите с Нешка Робева, адв. Анели Чобанова, училищен психиатър Георги Хранов, адв. Васил Точков – представители на Инициативния комитет.

“Скъпи български родители, скъпи студенти, скъпи пазители на семейството и семейните традиции!

Инициативният комитет за провеждане на референдум за забрана на обучение, възпитание и пропаганда, свързани с промяна на пола и с концепции за друг пол, освен мъжки и женски пред деца и ученици в образователна система на България ви кани на разговор за същността на джендър-идеологията и опасността от разпространението й сред деца и ученици”.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X