https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаБорисов за бюджета: Все още няма да го критикувам, но имаме забележки

Борисов за бюджета: Все още няма да го критикувам, но имаме забележки

“Относно бюджета, редно е Асен Василев да дойде и да каже какво мисли по някои теми. Няма да критикувам бюджета сега, но имаме забележки по него. Липсата на коалиционно споразумение изисква първо да разговаряме с него, да отстраним забележките и тогава заедно да понесем отговорност по този бюджет”, заява лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

“Коректно е първо да разговаряме с Асен Василев и тогава да се произнесем по точките. БСП обявиха, че няма да подкрепят бюджета, защото “Продължаваме промяната” вече не са лява паттия. “Възраждане” също казаха, че ще гласуват против. Най-важният инструмент на това правителство е бюджетът. Дали ще го наречем механизъм или коалиционно действие е едно и също. Важно е да се разберем какво ще подкрепим и какво ще се съгласят да променим”, отбеляза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира и последното проучване на “Алфа рисърч”, според което 48% от българите одобряват правителството “Денков-Габриел”. “Всичко, което говорих преди изборите и в изборния ден показва, че едно такова трдуно, носещо негативи за двете партии правителство – е най-доброто за дърржатвата”, добави Борисов.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X