https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПолитикаВизитата на украинския президент пропусна Народното събрание заради "Възраждане", заявяват в декларация...

Визитата на украинския президент пропусна Народното събрание заради “Възраждане”, заявяват в декларация от партията

Днес парламентарната група на „Възраждане“ със своето присъствие предотврати посещението на Володимир Зеленски в Народното събрание, заявяват от партията в декларация, разпространена от нейния пресцентър, по повод посещението на украинския държавен глава в България.

Според “Възраждане” визитата на украинския президент е пропуснала най-високата трибуна в страната ни, защото властта се е изплашила от тях. „Единствената българска партия в Народното събрание с 37 депутати успя да спре посещението на човек, чието идване в България, всички знаем, че не вещае нищо добро“, се казва още в декларацията.

„Българите днес видяха как американският политически режим, представян като българско правителство, покани украинския президент да изчете американска реч, която завърши с израза „Слава на Украйна“, коментират от партията.

От „Възраждане“ се обръщат към българите с призив да не се поддават “на дезинформация и на агресивната американска пропаганда”.“Днес спряхме Зеленски, а утре ще спрем войната заедно“, заявяват от политическата сила.

„Ние от „Възраждане“ сме тук и категорично заявяваме, че ще се борим България да не последва съдбата на Украйна. Тук няма български синове, които ще се бият за интересите на една умираща империя“, се казва още в декларацията.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X