https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниПенчо Милков: Продължаваме да връщаме силата на общинските предприятия и да ги...

Пенчо Милков: Продължаваме да връщаме силата на общинските предприятия и да ги оборудваме с техника

Кметът на град Русе, Пенчо Милков, сподели във Фейсбук, че общинските предприятия продължават да се развиват и да се възстановява тяхната сила.

Сред последните придобивки на „Комунални дейности“ са 10-тонният валяк, самосвалът и двата нови бордови камиона. Тези нови технически средства допринасят за по-ефективната работа на бригадите, които през летния сезон действат паралелно на множество места в градските квартали.

Кметът изрази удовлетворение от постигнатия напредък и подчерта необходимостта от възвръщане на способностите на общината да се грижи за нуждите и комфорта на гражданите. Това също така помага да се преодолее зависимостта от частните фирми и да се укрепи общинската инфраструктура.

С новите придобивки общината демонстрира своята ангажираност да предоставя качествени услуги на гражданите и да подобри обществената инфраструктура. Това се осъществява чрез постоянни инвестиции и модернизация на общинските предприятия. Възвръщането на силата на общината се основава на стратегията за развитие и устойчивост, водена от кмета, която насърчава възстановяването на общинските ресурси и създава по-добри условия за градската среда и живота на хората.

Пенчо Милков изрази увереност, че продължаването на този курс ще доведе до повече ползи за гражданите и подобряване на обществения живот в града. Стремежът е да се осигурят средства и съоръжения, които да подкрепят дейностите на общинските служби и да гарантират оптимално обслужване на всички граждани.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X