https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоОбществоОбщината предприема драстични мерки срещу тротинетките

Общината предприема драстични мерки срещу тротинетките

Общината предприема драстични мерки срещу тротинетките, които рушат шадраваните в Русе, след като жертва стана дори новоремонтирания щадраван пред Доходното здание, който дори още не е пуснат в експлоатация.

Става въпрос за случай от вчера привечер, при който деца с тротинетки са използвали новата облицовка, за да изпробват каскадьорските си умения и съответно са я повредили. На направената им забележка от граждани обаче, отговорът е бил: „Говори си, не ми пречиш“. На място се е отзовала и Общинска полиция, чиито служители направили полицейско предупреждение и разпоредили на децата да напуснат посоченото място.

Предвижда се засилено полицейско присъствие с цел опазването на общинската собственост. При повторно нарушение ще бъдат налагани санкции, а ако децата са непълнолетни, тротинетките ще бъдат прибирани на съхранение в общината. Те ще бъдат връщани на родителите, след като им бъдат съставяни актове за увреждане на общинската собственост, които ще ги задължават да възстановят нанесените щети.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X