https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоПоследни новиниИзипей не работи в цялата страна

Изипей не работи в цялата страна

Профилактика спря работата на системата за разплащане Изипей в цяла страна, стана ясно днес, след като от 9:00 часа сутринта, системата за разплащане към комунални дружества беше недостъпна. Според информацията, получена от пунктовете, където се предоставя тази услуга, причината е профилактика на национално ниво.

Пунктовете в град Русе не са изключение и бяха принудени да връщат клиенти от сутринта. Гражданите пък изразиха недоволство, тъй като не можеха да извършат плащанията си, особено ако за тях днес е предпоследният срок за плащане на електроенергията. От пунктовете ги посъветваха да се върнат по-късно следобед или утре.

Въпреки опитите за връзка с телефоните на Изипей, потребителите на услугата се сблъскаха с неуспех, тъй като телефоните бяха изключени, вероятно поради голямото количество обаждания.

Ситуацията предизвика значителни неудобства и неудовлетворение сред гражданите, които се нуждаят от плащане на комунални сметки и други услуги, предоставяни чрез Изипей. Отделни граждани бяха принудени да потърсят други начини за разплащане или да отложат плащанията си.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X