https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоИзбрано от редактораОбщина Русе въвежда нов начин за онлайн плащане на задълженията

Община Русе въвежда нов начин за онлайн плащане на задълженията

Община Русе предоставя нова възможност за онлайн плащане на местни данъци и такси на своите граждани. От 21 юли /петък/ чрез дигиталния портфейл iCard те ще могат да заплатят лични, на съсобственици или на трети лица задължения.

„Айкарт“ АД е българска компания за електронни пари, лицензирана от Българската народна банка като дружество за електронни пари, и оперира на територията на Европейския съюз и Европейската икономическа зона. Член е на международните и локални картови организации и платежни системи Visa, Mastercard, American Express, UnionPay, JCB, БОРИКА, Bancontact, iDeal, Swisscard, SWIFT, SEPA и др.

Приложението, което е нужно, за да се направи плащане през дигиталния портфейл, може да бъде използвано както от работещи с Android, така и с iOS.

Припомняме, че съществуващите начини за заплащане на задълженията са следните:
– в брой или с ПОС терминал в касите на Дирекция „Местни данъци и такси“ в гр. Русе – ул. „Котовск“ № 2, бул. „Ген. Скобелев” № 45 и кв. Дружба 3, бл. „4“
– с виртуален ПОС през интернет на страницата на Дирекция „Местни данъци и такси“ и ePay, през сайта на НАП и чрез Единната входна точка за електронни плащания в централната и местна администрация на Министерството на електронното управление.

След въвеждане на новата система за МДТ, за проверка и плащане на задължения през ePay е необходимо потребителите със стара регистрация да пререгистрират отново информацията за интересуващите ги задължения в системата на еPay;
– в брой в касите на Фаст Пей и Изипей;
– чрез директен дебит от разплащателна сметка в банка ДСК;
– чрез електронно банкиране за клиентите на банки ДСК, ОББ и Пощенска банка;
– по банков път.

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X