https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
https://ruse.news/wp-content/uploads/2022/09/ruse-1148h90.png
НачалоКримиИнцидентиКатастрофа в кв. Чародейка изпрати двама в болница

Катастрофа в кв. Чародейка изпрати двама в болница

Челен удар на два автомобила в кв. “Чародейка“ снощи изпрати двама в болница. По предварителна информация таксиметров автомобил „Киа“, който се е движил по четирилентовата улица „Филип Станиславов“ към кръговото кръстовище в района, при неизяснени засега обстоятелства е преминал двойната непрекъсната линия и се е забил челно в лек автомобил „Нисан“ с разградска регистрация.

Очевидци на удара разказват, че таксито е предприело изпреварване и така се озовало в насрещното, но всичко това предстои да се изясни от полицията.

При удара таксиметровият автомобил е изместил с 10-ина метра назад разградската кола. 28-годишна жена, която е шофирала, е откарана в болница с наранявания в главата и рамото. Таксиметровият шофьор също е откаран в болница за преглед, за щастие в момента не е имало пътници в колата.

Живущите в района отново поставят на дневен ред въпроса за проблема с кръстовището на ул.“Филип Станиславов“ и ул.“Зорница“. Жена разказа, че на няколко пъти е подавала сигнал до общината, че там е изключително натоварено, а автомобилите минават с висока скорост. Хората искат или да се постави светофар, или да се ограничи скоростта, тъй като в близост има и пешеходна пътека.

 

Подобни статии

КОМЕНТИРАЙ

Моля, въведете вашия коментар!
Моля, въведете името си тук

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

X